Alge Kombu 50g Clearspring

Alge Kombu 50g Clearspring
Click image for Gallery
Producător: Clearspring
Cod produs: 5021554002291
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: În Stoc 32,00lei
Cant: +
-
  - SAU -  

Contine: alge deshidratate kombu din specia Laminaria japonica.

Algele kombu sunt o varietate de alge kelp foarte cautate, alge folosite traditional in bucataria japoneza pentru a pregati ”dashi”, o supa de la care se foloseste zeama pentru  a prepara supe, tocanite sau sosuri.
Benzile groase si late de alge kombu contin acid glutamic natural, acid ce contine „al 5-lea gust”, umami, gustul ce le potenteaza pe celelalte patru, intensificand placerea mancarii.

Algele kombu Clearspring sunt recoltate din culturi salbatice din nordul Japoniei, spre deosebire de multe alte alge kombu japoneze care sunt cultivate.

Valori nutritionale la 100g: energie 607kJ/144kcal, proteine 7g, carbohidrati 21,5g, lipide 3,3g, fibre 34,4g, Na 3,7g, Ca 942mg, Mg 742mg, Fe 6.7mg, Iod 341,4mg.

Preparare: se inmoaie o fasie de 8-12cm de alge kombu intr-un litru de apa pentru 20-30 minute, dupa care se aduce usor apa cu alge in clocot si apoi se lasa la fiert inabusit cca. 5 min. Se scot algele si se pun deoparte pt. a fi gatite ulterior. Algele kombu pot fi preparate cu leguminoase sau alte legume (zeama obtinuta foloseindu-se pt. dashi). O banda de alge kombu preparata impreuna cu boabele de fasole le inmoaie si le creste digestibilitatea.

Produs in Japonia pentru Clearspring.
Tara de provenienta: Marea Britanie

Caracteristici
Vegan
Vegetarian

Spune-ţi opinia


Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: