Moara de bucatarie electrica

Moara de bucatarie electrica
Click image for Gallery
Producător: Bio Mill
Cod produs: 6090000220885
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Preţ: Stoc Epuizat 1.485,50lei
Moara pentru cereale integrale realizata din lemn de fag aburit, cu pietre de granit puse in miscare de un motor special de 360 W. Cu aceasta moara puteti sa macinati pe langa cereale si condimente neuleioase. Aspectul estetic al aparatului il recomanda, pe linga calitatea lui utilitara si ca un decor al bucatariei.
 
Sunt disponibile 2 modele: cel circular si cel dreptunghiular. Diferenta este doar de design partile functionale fiind identice.
La comanda va rugam sa mentionati daca aveti preferinte la model, in spatiul alocat pentru comentarii, in momentul lansarii comenzii.
 
Garantia pentru moara de bucatarie electrica este de 12 luni.
 
Date tehnice:
Tensiune de alimentare: 230V curent alternativ, 50Hz
Putere nominala motor: 360W
Inaltime : 370mm
Latime: 190mm
Greutate: 7kg
Productivitate:
- reglaj dur aprox. 250g/minut
- reglaj fin aprox. 100g/minut
Pietre: Granit special
Protectie motor: automat
Tratamentul suprafetelor lemnoase: Lac acrilic pe baza de apa si ceara de albine
 
Recomandari pentru utilizare:
1. Dupa indepartarea capacului turnati cerealele in moara deja pusa in functiune. In aceasta moara 1kg de grau este macinat in aproximativ 5minute in functie de reglajul de finete.
Se pot macina:
- Cereale ( grau, orz, secara etc.) Din experienta noastra porumbul din cauza consistentei bobului nu se poate macina (blocheara pietrele. Producatorul spune ca pentru porumb trebuie facute reglaje speciale.
- condimente uscate neoleaginoase
- leguminoase uscate neoleaginoase
Atentie: tot ceace macinam trebuie sa fie bine uscat pentru ca altfel pietrele se incarca cu materialul macinat si sunt blocate.
2. Reglajul de finete a fainii se realizeaza prin slabirea surubului de fixare a reglajului glisant de pe lateral si miscarea manetei inainte sau inapoi conform marcajelor. Important este sa efectuam acest reglaj cu moara pusa in functiune.

3-4. Moara nu necesita o intretinere deosebita. Din cand in cand totusi este indicat sa desfaceti partea superiara a aparatului conform schemei si sa curatati toate elementele de resturile de faina, inclusiv pietrele.

Spune-ţi opinia


Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: