Paste Soba grau eco 250g Clearspring

Paste Soba grau eco 250g Clearspring
Click image for Gallery
Producător: Clearspring
Cod produs: 5021554983989
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Preţ: Stoc Epuizat 9,50lei

Paste din faina de hrisca si faina de grau semi-integrala, cu o textura neteda si matasoasa, ce absorb repede aroma bulionului, sosurilor sau condimentelor adaugate peste ele.

Produs fara oua,
Produs/cultivat in Yanquin, China de familia japoneza Ogura.

Paste traditionale japoneze: usor de gatit, cu un gust delicios si usor de digerat, pastele bio Clearspring, Udon si Soba, sunt produse de calitate preparate dupa retete si metode traditionale japoneze.

Spre deosebire de pastele occidentale, realizate in general dintr-o varietate de grau dur (durum) ce creste in zona Mediteranei, pastele japoneze sunt realizate din grau mai moale, avand din aceasta cauza o culoare mai deschisa, o textura mai fina si matasoasa, fierbandu-se mai usor. Ele contin in general sare, adaugata pentru dezvoltarea de proteine mai moi si a lega mai bine aluatul, prin urmare nu mai trebuie adaugata sare la fierberea lor.

Spre deosebire de pastele occidentale, realizate prin extrudare, metoda de preparare a pastelor Clearspring respecta traditia, fiind laminate. Aluatul este trecut printr-o serie de role, pentru a fi astfel intins in foi de diferite grosimi, taiate apoi in fasii de doi metri lungime. Acestea sunt pastrate ulterior intr-o camera speciala, pentru uscare naturala, lenta, timp de cel putin 30 de ore, taiate apoi la dimensiunile finale si ambalate.

Pastele rezultate in urma acestui proces lent, de durata, sunt cat se poate de aromate si digerabile.

Ingrediente: faina de grau semi-integrala* (75% faina integrala de grau), faina de hrisca* 38%, sare de mare.
* produs cultivat in conditii ecologice.

Hrisca (Fagophyrum esculentum) este o planta erbacee cultivata de secole in Japonia, ale carei seminte sunt macinate fin, faina utilizandu-se apoi la gatit, mai ales sub forma de taietei de hrisca sau soba.

Recomandari: pot fi servite pe tot parcursul anului, alaturi de felurite preparate culinare asiatice sau occidentale: supe, sosuri, salate sau retete prajite prin “stir-frying”.

Stir-frying este o metoda de preparare a ingredientelor intr-un timp scurt, pentru ca acestea sa-si pastreze aromele si calitatile nutritive. Legumele si carnea se taie bucati mici si se prajesc intr-o tigaie mai mare, de obicei in wok, in foarte putin ulei, la foc iute. Se pot combina diverse legume si carne, dupa preferinte.

Caracteristici
Eco
Vegan
Vegetarian

Spune-ţi opinia


Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: