Conditii generale

Folosirea, vizitarea sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului www.biofair.ro va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

www.biofair.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila.

Comunicare electronica
Prin accesarea site-ului www.biofair.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri catre www.biofair.ro, se realizeaza o comunicare electronica. Astfel dumneavoastra consimtiti sa primiti notificari de la www.biofair.ro in mod electronic, inclusiv comunicari prin e-mail si anunturi pe site.

Drepturile de autor
Continutul acestui website - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, sunt proprietatea www.biofair.ro si sunt aparate de legea drepturilor de autor(Legea nr.8/1996). Folosirea fara acordul www.biofair.ro a oricaror din elementele enumerate anterior se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la site
www.biofair.ro garanteaza utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe acest site.

Comentarii, comunicari, impresii
Cei care viziteaza site-ul www.biofair.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot transmite intrebari, impresii, idei, sau alte informatii care nu au caracter ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala si nu contin virusi.
www.biofair.ro are dreptul dar nu si obligatia de a elimina sau modifica un asemenea tip de continut.
In cazul in care utilizatorul trimite sau afiseaza pe site-ul www.biofair.ro materiale/documentare acesta confera siteului www.biofair.ro dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce in interesul societatii aceste continuturi.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.
www.biofair.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor, comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.biofair.ro

 

Responsabilitati
www.biofair.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului.

www.biofair.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a www.biofair.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din www.biofair.ro catre alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

Informatiile prezentate in portal au titlu informativ, si nu substituie sfatul medicului, sau al altui specialist in terapii naturale. Echipa paradisulverde.com nu isi asuma nici o raspundere privind calitatea produselor si eficienta acestora in tratament, utilizarea informatiilor si a serviciilor din www.biofair.ro se face pe propria raspundere a utilizatorului.

Va recomandam sa cititi cu atentie prospectele produselor prezentate in catalogul de produse si in situatiile in care se impune,  sa consultati medicul dumneavoastra sau un specialist in terapii naturale. Fotografiile au titlu informativ, fiind posibil ca producatorii sa schimbe ambalajele produselor iar pe site sa nu fie actualizate fotografiile acestora, dar produsele in sine sa fie aceleasi.

Descrierea produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila. Preturile pot fi actualizate, fara o instiintare prealabila. De aceea este recomandat sa revedeti preturile atunci cand faceti o comanda de produse. Preturile finale sunt exprimate in lei, incluzand TVA.


Securitatea informatiilor
www.biofair.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.
www.biofair.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul pe care este gazduit sau mailurile expediate de la www.biofair.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.
paradisulverde.com nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Solutionarea litigiilor
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.biofair.ro, utilizatorul este de acord ca legile romane sa guverneze sectiunea "Termeni si conditii" si orice disputa de orice fel care nu poate fi solutionata pe cale amiabila, va fi solutionata in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Va rugam sa cititi cu atentie si celelalte politici de utilizare din sectiunea "Termeni si conditii", care de asemenea conditioneaza utilizarea dumneavoastra a site-ului www.biofair.ro.

Odata cu cumpararea, lansarea comenzii sau desfasurarea unei comunicari electronice cu site-ul www.biofair.ro clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.