Cordyceps pudra 100g Paradisul Verde

Cordyceps pudra 100g Paradisul Verde
Click image for Gallery
Producător: ParadisulVerde
Cod produs: 6090000231676
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Preţ: Stoc Epuizat 58,00lei

Ciuperci Cordyceps (Cordyceps/Ophiocordyceps sinensis), pudră, Paradisul Verde.
Produs/Cultivat în China.

Cordyceps este un gen de ciuperci ascomicete (ciuperci parazite care se înmulțesc prin spori) ce cuprinde circa 400 de specii identificate până acum. Sunt foarte abundente și diversificate în zonele umede temperate și în pădurile tropicale, dar comercializate ca suplimente nutritive (ca stimulent, tonic și adaptogen) fiind mai ales cele provenite din regiunile muntoase înalte ale Chinei, dezvoltate pe omide (Cordyceps/Ophiocordyceps sinensis, numite și Yatsa Gunbu sau ciuperci caterpilar).

Medicina tradițională chineză și tibetană le recomandă ca afrodiziac și pentru tratarea multor afecțiuni, de la oboseală la cancer, apreciindu-i excelentul echilibru energetic yin-yang, o serie de efecte benefice părând a fi verificate de cercetările actuale efectuate pe animale.

Interesul occidentului pentru ciupercile Cordyceps a fost stârnit în 1993 de rezultatele excepționale a trei atlete din China, acestea doborând 5 recorduri mondiale la Jocurile Naționale din Beijing fără a fi depistate pozitiv la testele antidoping, iar antrenorul lor declarând după concurs că alergătoarele au luat Ophiocordyceps sinensis și sânge de broască țestoasă de mare, la cererea lui.

Valori nutritionale UM /100g
Energie KJ 1533
Proteine g 34,8
Lipide g 12,6
Fibre alimentare g 32,4

 

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, în ambalaj etanș ferit de umiditate.

Caracteristici
Vegan
Vegetarian

Spune-ţi opinia


Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: