Fructe liofilizate

În 1946-1947, americanul E.W. Flasdorf a demonstrat ca liofilizarea, procedeu deja cunoscut, poate fi aplicat în bune conditii si produselor alimentare. Cunoscut si sub denumirea de criosublimare sau freeze drying, liofilizarea e un procedeu de deshidratare prin frig: apa ingheata mai repede decât celelalte componente si e eliminata sub forma de gheata. Tehnica aceasta permite conservarea alimentelor in bune conditii pastranduse culoarea, aroma cat si valorile nutritionale esentiale (vitamine, enzime).

Vizualizare ca: ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Afine liofilizate eco 40g Bio King
Afine liofilizate (freeze dryed) de o calite nutritionala exceptionala. Pentru obtinerea de 100g pr..
28,50lei
Capsuni liofilizate eco 40g Bio King
Capsuni liofilizate (freeze dryed) de o calite nutritionala exceptionala. Pentru obtinerea de 100g ..
32,50lei
Coacaze rosii liofilizate eco 40g Bio King
Coacaze rosii liofilizate (freeze dryed) de o calite nutritionala exceptionala. Pentru obtinerea de..
21,00lei
Mix fructe liofilizate eco 40g Bio King
Amestec de fructe de padure liofilizate (freeze dryed) de o calite nutritionala exceptionala. Pentr..
28,00lei
Mure liofilizate eco 40g Bio King
Mure liofilizate (freeze dryed) de o calite nutritionala exceptionala. Pentru obtinerea de 100g pro..
23,50lei
Zmeura liofilizata eco 40g Bio King
Zmeura liofilizata (freeze dryed) de o calite nutritionala exceptionala. Pentru obtinerea de 10..
32,50lei