Ginkgo biloba pudra 250g CH Paradisul Verde ET

Ginkgo biloba pudra 250g CH Paradisul Verde ET
Click image for Gallery
Producător: ParadisulVerde
Cod produs: 6090000225804
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Preţ: Stoc Epuizat 39,50lei

Pudră din frunze de Ginkgo biloba.

Ginkgo biloba, numit și arborele pagodelor, este o specie de arbore dioic unică în lume, foarte longevivă (există în prezent exemplare ce depășesc 3500 de ani) și poate una dintre cele mai vechi. Frunzele sale sunt folosite în medicina tradițională pentru tratarea tulburărilor circulatorii și îmbunătățirea memoriei (în cazuri de demență și claudicația intermitentă), dar și ca afrodisiac, fiind studiate astăzi pentru eficiența dovedită în îmbunătățirea memoriei la persoanele vârstnice și în îmbunătățirea circulației sanguine (prin dilatarea vaselor de sânge și inhibarea agregării plachetare). Componenții activi de bază din frunzele de Ginkgo biloba, terpenoide și flavonoide, sunt apreciate ca având și importante proprietăți antioxidante.

Acțiuni: antioxidant, anticoagulant, vasodilatator, antiinflamator, expectorant, sedativ, antifungic, antispasmodic, antibiotic, vermifug.

Indicații: tulburări ale circulației sanguine la nivelul creierului și a extremităților, pentru mărirea acuității vizuale, prevenirea impotenței, activarea microcirculației cutanate și descongestionarea țesuturilor (creme și geluri anticelulitice), în afecțiuni ale microcirculației arteriale și capilare, pentru prevenirea uzurii cerebrale și a îmbătrânirii în general.

Precauții: datorită inhibării factorului de activare a trombocitelor, Ginkgo biloba poate fi periculoasă pentru persoanele cu probleme de coagulare a sângelui.

Caracteristici
Vegan
Vegetarian

Spune-ţi opinia


Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: