Maia - Eco 200 g Biorganik

Maia - Eco 200 g Biorganik
Click image for Gallery
Producător: Biorganik
Cod produs: 5999559314131
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: În Stoc 27,50lei
Cant: +
-
  - SAU -  
Etichete: cereale, biorganik

Ferment ecologic pentru copt (maia), Biorganik.

Ingrediente: grau*, faina de porumb*, faina de mazare*, miere*.*din agricultura ecologica.

 

Valori nutritionale UM /100g
Energie KJ 1445
  kcal 341
Proteine g 11
Carbohidrati g 70,3
Lipide g 1.8
acizi grasi saturati g 0,3
Sare g 0,02

Recomandari: se foloseste pentru prepararea painii si a produselor de patiserie.

A se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Prepararea aluatului:

Etapa 1 - Ingrediente necesare: 20 g maia, 100 g gris, 100g faina de grau, 220 g apa la aproximativ 40 ºC. Dizolvati maiaua in putina apa, dupa care preparati o coca moale (nu ar trebui sa ramana apa pe ea) si lasati-o deoparte 12-18 ore la 28-30 ºC, temperatura fiind cheia succesului.

Etapa 2 - Ingrediente necesare: coca pregatita la etapa 1., 150 g gris, 150 g faina de grau, 70-100 g apa la aproximativ 40 ºC. Amestecati ingredientele si acoperiti vasul (coca ar trebui sa fie de consistenta mdie-tare) si lasati-o deoparte 5-10 ore la 28-30 ºC, pana cand la suprafata aluatului apar multe bule de fermentare, iar volumul sau este aproximativ dublu, fiind acum gata pentru utilizare intr-un aluat de paine.

Pastrarea aluatului: puneti coca intr-un borcan cu filet (pana la ¾ din volumul sau) si pastrati-o la frigider la 4-8 ºC (este consumabila maxim 4 luni). Daca este pastrata perioade mai lungi, se poate forma un strat gri care este propria sa drojdie si este complet comestibila.

Tara de origine: Germania.

 

 

Caracteristici
Eco
Vegan
Vegetarian

Spune-ţi opinia


Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: