Miere Manuka UMF18+ 250g Natural Solutions

Miere Manuka UMF18+ 250g Natural Solutions
Click image for Gallery
Producător: Natural Solutions
Cod produs: 9421007330159
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Preţ: Stoc Epuizat 180,00lei
Etichete: indulcitori, miere

Miere activă de manuka (factor UMF 18+), Manuka Natural, miere monofloră specială, cu proprietăți antibacteriene.

Mierea de manuka este produsă de albine din nectarul florilor de manuka (Leptospermum scoparium), o specie de arbore de ceai (tea tree) întâlnită numai în Noua Zeelandă și unele zone ale Australiei.

Directorul departamentului de Cercetare al Mierii de la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă, Dr. Peter Molan, și-a consacrat cariera cercetării proprietăților mierii de manuka și a modalităților în care aceasta poate fi folosită pentru ameliorarea problemelor de sănătate. El a clasificat mierea de manuka în funcție de puterea sa antibacterială, introducând factorul UMF (Unique Manuka Factor).

Mierea de manuka este testată în laboratoare acreditate și clasificată, în funție de valoarea factorului UMF, începând cu UMF 10+. Doar mierea cu factor UMF corespunzător este apoi certificată și clasificată, în funcție de calitățile ei antibacteriene.

Produs certificat de North Ireland East Cape.

Acțiuni: mierea de manuka certificată (UMF) are proprietăți foarte puternice antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea multor de probleme de sănătate.

Recomandări: pentru asigurarea unui mediu liniștitor la nivelul stomacului și intestinului și pentru susținerea imunității naturale a organismului.

Valori nutritionale

UM

/100g

Energie

KJ

1360

 

kcal

325

Proteine

g

0,40

Carbohidrati

g

80

glucide

g

78

Lipide

g

<0.1

saturate

g

<0.1

Sodiu

mg

12

 

Caracteristici
Vegetarian

Spune-ţi opinia


Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: