Musli crocant migdale+portocale eco 375g Bio King

Musli crocant migdale+portocale eco 375g Bio King
Click image for Gallery
Producător: Bio King
Cod produs: 9120013233569
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Preţ: Stoc Epuizat 18,50lei

Musli crocant cu fulgi de cereale usor copti (nu prajiti), amestec granola de cea mai buna calitate obtinut din ingrediente proaspete. Continutul ridicat de fulgi de portocale si migdale rase da acestor musli crocanti o aroma intensa de nuca.
Poate contine urme de nuci, arahide si susan.

Granola sau Granula sunt termeni folosiți la sfârșitul secolului 19 pentru comercializarea produselor ce conțineau fulgi de cereale copți până la rumenire. În zilele noastre numele Granola este marca înregistrată doar în Australia și Noua Zeelandă, dar este un aliment popular în America de Nord servit la micul dejun sau ca o gustare pe parcursul zilei ori ca topping pentru diferite produse de patiserie sau deserturi. Deoarece granola conține de obicei miere și ulei, tinde să aibă un conținut mai mare de glucide și lipide față de musli, fiind în general mai bogat în calorii și ideal pentru drumeții.

Ingrediente: fulgi de ovăz*, grasime de palmier*, zahar integral de trestie*(suc de trestie deshidratat), fulgi de cocos*, fulgi de portocale* 8% (portocale deshidratate*, faina de orez*), zahar de trestie*, migdale rase* 6%, grau expandat* (grâu expandat*, zahăr brut de trestie*, sirop de glucoză de grau*, miere*, ulei vegetal*, emulgator – lecitina de floarea-soarelui), fulgi de grau*, miere*, sare Himalaya.
* din culturi ecologice.

 

Valori nutritionale UM /100g
Energie KJ 1901
  kcal 552
Proteine g 8.1
Carbohidrati g 56.6
Lipide g 21.6

 

Recomandari: acesti musli crocanti se pot adauga in lapte, iaurt sau bauturi din cereale.
A se pastra in spatii uscate, racoroase si intunecate.

Produs/Cultivat EU/NonEU.
Tara de provenienta: Austria.

Caracteristici
Eco
Vegetarian

Spune-ţi opinia


Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: