Paste Udon grau eco 250g Clearspring

Paste Udon grau eco 250g Clearspring
Click image for Gallery
Producător: Clearspring
Cod produs: 5021554984009
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Preţ: Stoc Epuizat 9,50lei

Paste bio din faina de grau semi-integrala, fara oua.

Textura matasoasa si neteda, impreuna cu aroma sanatoasa a acestor paste sunt obtinute cu faina de grau semi-integrala de grau, proaspat albita inainte de utilizare.
Produs/cultivat in Yanquin, China de catre familia japoneza Ogura.

Paste traditionale japoneze:
Usor de gatit, cu un gust delicios si usor de digerat, pastele bio Clearspring, Udon si Soba, sunt produse de calitate preparate dupa retete si metode traditionale japoneze.

Spre deosebire de pastele occidentale, realizate in general dintr-o varietate de grau dur (durum) ce creste in zona Mediteranei, pastele japoneze sunt realizate din grau mai moale, avand din aceasta cauza o culoare mai deschisa, o textura mai fina si matasoasa, fierbandu-se mai usor. Ele contin in general sare, adaugata pentru dezvoltarea de proteine mai moi si a lega mai bine aluatul, prin urmare nu mai trebuie adaugata sare la fierberea lor.

Spre deosebire de pastele occidentale, realizate prin extrudare, metoda de preparare a pastelor Clearspring respecta traditia, fiind laminate. Aluatul este trecut printr-o serie de role, pentru a fi astfel intins in foi de diferite grosimi, taiate apoi in fasii de doi metri lungime. Acestea sunt pastrate ulterior intr-o camera speciala, pentru uscare naturala, lenta, timp de cel putin 30 de ore, taiate apoi la dimensiunile finale si ambalate.
Pastele rezultate in urma acestui proces lent, de durata, sunt cat se poate de aromate si digerabile.

Ingrediente: faina de grau semi-integrala* (85% faina integrala de grau), sare de mare.
* produs cultivat in conditii ecologice.

Recomandari: pot fi servite pe tot parcursul anului, alaturi de felurite preparate culinare asiatice sau occidentale: supe, sosuri, salate sau retete prajite prin “stir-frying”.

Stir-frying este o metoda de preparare a ingredientelor intr-un timp scurt, pentru ca acestea sa-si pastreze aromele si calitatile nutritive. Legumele si carnea se taie bucati mici si se prajesc intr-o tigaie mai mare, de obicei in wok, in foarte putin ulei, la foc iute. Se pot combina diverse legume si carne, dupa preferinte.

Caracteristici
Eco
Vegan
Vegetarian

Spune-ţi opinia


Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: