Spirulina hawaiana 250g HW Paradisul Verde ET

Spirulina hawaiana 250g HW Paradisul Verde ET
Click image for Gallery
Producător: ParadisulVerde
Cod produs: 6090000225965
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Preţ: Stoc Epuizat 95,00lei

Pudră de spirulină (lat. Spirulina platensis) din Hawai.

Spirulina este o alga in forma de spirala, bogata in substante nutritive, descoperita in lacurile naturale alcaline din America de Sud si Africa. Ea creste in mod natural in lacurile tropicale şi subtropicale cu pH ridicat şi concentraţii mari de carbonat şi bicarbonat.
Timp de secole aceasta planta a reprezentat o parte importanta a regimului alimentar al multor comunitati. Din 1970 spirulina a fost din ce in ce mai mult studiata si cunoscuta, fiind utilizata pe scara larga ca supliment alimentar.
Spirulina Hawaiana a fost produsa pe un teren acoperit de lava in secolul trecut, satele de pescari existente anterior fiind sterse atunci de pe fata pamantului. Solul e deosebit de fertil in aceasta zona iar soarele tropical potenteaza productia de clorofila, conditii ce dau spirulinei cultivate aici proprietati deosebite, fiind frecvent utilizata ca supliment alimentar. În ultimii ani a devenit un aliment popular în lume şi a fost aprobat de FDA, WHO şi alte autoritati medicale.

 

Compozitie chimica: spirulina este bogată în proteine, vitamine ( sursa foarte bogata de vitamina B-12 ) şi minerale ( sursă bogată de potasiu şi conţine, de asemenea, calciu, crom, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, seleniu, sodiu şi zinc), conţine amino-acizi importanti care pot fi asimilati de organismul uman doar prin intermediul alimentelor (lizină, cisteina, metionina, fenilalanină şi treonină). Are un conţinut de fier mult mai mare decât spanacul si cantităţi mult mai mari de beta-caroten decat morcovii. Este singura sursa alimentara de origine vegetala sau animala cunoscuta in prezent pentru o serie de minerale, vitamine, acizi graşi esenţiali şi antioxidanţi.
Spirulina conţine multi pigmenţi inclusiv clorofila-a, xanthophyll, beta-caroten, echinenone, myxoxanthophyll, zeaxantina, cantaxantina, diatoxanthin, 3'-hydroxyechinenone, beta-criptoxantina, oscillaxanthin, plus ficobiliproteine ​​c-phycocyanin şi allophycocyanin.

Indicatii: este utila în prevenirea tulburărilor gastro intestinale (imbunatateste flora intestinala) cum ar fi Lactobacillus şi bacteriile bifidus, reduce riscurile de infectare cu Eschericha Coli şi Albicans Canrdida (doi agenţi patogeni gastrointestinal virulenti). În virtutea conţinutului său acizi graşi, spirulina este cunoscuta pentru  reducerea colesterolului si conţine radicali anti-oxidanti, care curăţa radicalii liberi foarte reactivi, cunoscuti a fi implicati în apariţia multor tulburări degenerative, precum cancerul.
Spirulina ajuta la prevenirea afectiunilor de inima datorate chimioterapiei pe baza de Doxorubicina, fără a interfera cu activitatea sa anti-tumorala, reduce severitatea accidentelor vasculare cerebrale şi îmbunătăţeşte recuperarea organismului în urma acestora, reverseaza pierderile de memorie legate de varsta şi învăţare şi previne şi tratează febra fânului.

Tara de provenienta: UE.

Caracteristici
Vegan
Vegetarian

Spune-ţi opinia


Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: