Sticla Pink Giraffe 600ml Equa

Sticla Pink Giraffe 600ml Equa
Click image for Gallery
Producător: Equa
Cod produs: 6090000233786
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Preţ: Stoc Epuizat 40,50lei
Etichete: bauturi, equa

Sticlă Equa, fabricată dintr-un material de calitate superioară de origine organică, Eastman Tritan, reciclabilă, biodegradabilă și fără BPA (bisfenol A), ambalaj sigur pentru sănătatea organismului uman și nedăunător mediului ambiant.
Sticlele EQUA rezistă la temperaturi de până la +100°C (+212°F), sunt atractive, au modele și culori variate, create pentru a satisface toate gusturile şi cerințele.
BPA (bisfenol A) este o substanță organică, obținută doar pe cale sintetică, ce poate produce modificări ale conținutului containerelor de plastic în compoziția cărora se găsește, putând cauza alergii, tulburări hormonale și chiar cancer de sân sau de prostată.

Pentru că echipa EQUA dorește să trăim într-un mediu mai curat, EQUA donează 10% din profitul net, organizațiilor ecologice.

Recomandări: Datorită materialului, de origine organică, din care sunt fabricate, sticlele EQUA sunt foarte uşoare şi pot fi luate oriunde. Mânerul din material textil aflat sub capac a fost gândit special pentru ca sticlele să poată fi agățate cu uşurință, de exemplu se pot pune pe mână.

Caracteristici
Eco

Spune-ţi opinia


Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: