Ulei avocado eco 250ml Infinity Foods

Ulei avocado eco 250ml Infinity Foods
Click image for Gallery
Producător: Infinity Foods
Cod produs: 5028869351304
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Preţ: Stoc Epuizat 56,50lei

Fructele de avocado sunt originare din America Centrala, mai exact din Mexic fiind numite, datorită formei și culorii cojii şi pere aligator. Cunoscut încă din timpul aztecilor, uleiul de avocado a fost folosit de secole în alimentaţie şi îngrijire în America Centrală.
Spre deosebire de alte uleiuri vegetale, acesta este extras prin presare la rece din pulpa fructului ca si maslinele şi nu din sâmbure, care în acest caz conţine foarte puţine grăsimi.
Uleiul de avocado are o culoare verde apetisantă, o aromă subtilă şi plăcută, este gros şi lasă o peliculă protectoare pe zona aplicării.

Compoziţie chimică: proteine, vitamine (A, D, E, B6), minerale (magneziu, cupru, fier), acid folic si amino-acizi, lecitină, acizi graşi mono şi poli nesaturaţi

Acţiune farmaceutică: fiind extrem de bogat in acid oleic mononesaturat, uleiul de avocado protejeaza sistemul cardiovascular, are un puternic efect antibacterian si antiinflamator, stimuleaza metabolismul, ajutand, prin urmare, la mentinerea greutatii corporale.

Utilizare alimentară: acest ulei este extras din cele mai bune fructe de avocado, fiind un ulei de lux ce poate fi folosit ca atare pentru dressing la salate sau paste sau pentru inmuiat painea sau lipiile. Poate înlocui uleiul de măsline în majoritatea reţetelor, putând fi întrebuinţat şi în locul altor uleiuri, pentru a da o aromă nouă alimentelor.
Dacă îl amestecaţi cu un pic de otet din vin sau suc de lamaie obţineţi o vinegreta savuroasa.

Utilizare cosmetică: catifelează pielea uscată şi regenerează pielea în curs de îmbatranire. Delicat cu pielea sensibilă. Penetrează foarte bine pielea, emolient al ţesuturilor neelastice sau întărite. Util în regenerarea părului uscat, deteriorat.
Uleiul de avocado contine o cantitate mare de nutrienti cu un rol esential in cresterea si hranirea firului de par. Adaugand la acestea continutul de lecitina care il face sa penetreze usor, precum si ecranul UV pe care il ofera, uleiul de avocado se dovedeste a fi un favorit al industriei cosmetice cand vine vorba de produse pentru ingrijirea si tratarea parului.
Acest ulei intra in compozitia a numeroase preparate cosmetice si farmaceutice. Este perfect pentru tratarea pielii sensibile, fara tonus, deshidratata sau fara stralucire datorita compozitiei sale echilibrate în acizi grasi mono si polisaturati. Calmant si hranitor uleiul de avocado ajuta la mentinerea tineretii pielii. Este un ulei cu o mare putere de penetrare si o foarte buna toleranta cutanata.
Consumul acestuia, precum si aplicarea locala de ulei de avocado contribuie la o vindecare mai rapida a taieturilor si a ranilor, previne cicatricile, acneea si dermatitele, reduce in mod eficient aparitia petelor, liniilor fine si a ridurilor datorate varstei.
Se foloseste la masaj lejer sau aplicatii locale pentru fata si corp, ca masca pentru par (cu 30 – 60 min inainte de samponare) sau ca baza neutra pentru combinarea cu diverse uleiuri esentiale.

Caracteristici
Eco
Vegan
Vegetarian

Spune-ţi opinia


Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: