Unt cacao eco 250g PR Paradisul Verde

Unt cacao eco 250g PR Paradisul Verde
Click image for Gallery
Producător: ParadisulVerde
Cod produs: 6090000224364
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Preţ: Stoc Epuizat 35,00lei

Conținut: unt de cacao * (obținut în urma prelucrării boabelor de cacao (lat.Theobroma cacao) din grăsimea acestora).
*din agricultură ecologică, produs/cultivat în Peru

Valori nutritive la 100g: energie 884kcal, acizi saturați 59,7g, acizi nesaturați 32,9g, acizi grași polinesaturați 3,0g, acizi(omega3 100mg, omega6 2800mg) vit. E, K

Untul de cacao este grasimea naturala, comestibila, cu gust si miros de ciocolata si culoare galbena care provine din boabele de cacao, printr-un proces de extragere la rece care il pastreaza crud, deci lasa nutrientii naturali aproape intacti. El se foloseste la productia de ciocolata si de cacao pudra, in industria farmaceutica si cea cosmetica.
Untul de cacao contine grasimi foarte stabile si antioxidanti naturali ceea ce il face valabil pe o perioada de la 2 la 5 ani.
Este cunoscut si ca un hidratant excelent, fiind folosit de secole pentru a pastra supletea si finetea pielii. Untul de cacao este deseori recomandat ca tratament in boli ale pielii ca eczemele sau dermatitele. Cand se aplica local, untul creeaza o bariera intre pielea sensibila si mediu, ajutand la pastrarea hidratarii. Untul de cacao se foloseste de foarte mult timp in creme destinate care previn si trateaza vergeturile in perioada sarcinii.
Datorita mirosului sau atat de placut, untul de cacao este adaugat la multe tipuri de lotiuni, iar in aromaterapie uleiul de cacao este folosit pentru relaxare si inducerea unei stari de bine generale. Studii recente au indicat ca masarea pielii cu unt de cacao ajuta la reducerea stresului, cresterea imunitatii si chiar la prevenirea cancerului. Datorita continutului ridicat de polifenol, cercetarile medicate au confirmat de asemenea preventia bolilor cardiovasculare si amelioararea simptomelor artritice.

Recomandăm a se lichefia în prealabil în bain-marie după care este necesar a se folosi imediat atât în scop alimentar cât și cosmetic.
Untul de cacao se poate topi foarte usor pentru a-l adauga apoi la smoothie-uri, inghetate, deserturi, iar in bucataria cu hrana vie ajuta la intarirea cremelor de ciocolata si a bomboanelor, dupa refrigerare.

Se pastreaza intr-un loc racoros si uscat si are o valabilitate de pana la 5 ani

Caracteristici
Eco
Raw
Vegan
Vegetarian

Spune-ţi opinia


Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: